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 American diet

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Ole
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MessageSujet: Re: American diet   Lun 21 Fév à 14:04

Mina a écrit:
le blog des choses dégueu :t1542:

s182 :s186: :s186: genial!

la ou il parle de la soya fermentee:
I found it slightly unsettling that the sealed styrofoam container had creepy little airholes in it. As if what was inside needed to breathe.

:s236:

ils sont vivants!!!!! :s193: yuck yuck!! Very Happy

ah mais c'est vrai que aux USA il y a des millions de differents produits au supermarche et quand tu oses gouter... oh la la.. parfois tu te demandes avec quel plastique ils ont fabrique les trucs! rien de naturel quoi! (que des Tricatellis .... ehehhe je ne sais pas si tu as vu ce film de Louis de Funes ... s218 ).

Une de mes pires experiences aux USA a ete un jour que j'ai achete un truc (et pourtant ca venait pas en boite en fer mais plastifie)... le truc disait "imitation crab-meat"
oh la la.... c'etait degueulasse!!! il n'avait pas du tout le gout du crabe mais du plastique tout dur... horrible! ...

Tiens.. j'ai envie maintenant d'aller aux supermarches Americains pour rigoler!!! :s186:
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Ole
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MessageSujet: Re: American diet   Lun 21 Fév à 14:22

Tiens... un truc tres populaire aux USA (plein d'americains m'invitaient a manger ca.... :s186: .. c'est les boites de "corned beef")... euh.. je me suis toujours demande ce que c'etait .... Ca avait un gout acceptable mais je pense que le gout etait chimique...
J'ai fait des recherches sur ce qu'est le corned beef.. j'ai trouve une page qui parle de ce qui etait "historiquement" le corned beef (fait maison quoi... plat d'origine irlandais):
http://www.kitchenproject.com/history/CornedBeef.htm

ce que j'ai connu avait plutot le look de qqchose entre paté et mousse de canard avec un gout de jambon auquel on ajoute des epices et des gouts artificiels....




en plus.. avec l'outsourcing ils nous le font au Bresil le plat irlandais?? Tiens ca c'est comme faire du Gruyere dans les caves de Costa Rica ou essaier de faire pousser des bananes sur les Alpes!! :s179: :s190:

(bon... euh.. surement Mina sait comment faire pousser "les bananes" sur les Alpes... s169 :s193: :s179: je m'arrete la!! je ne vais plus parler de l'abominable homme des nieges s216 s218 ).

ah la vache.. surtout que je me suis toujours demande comment ils faisaient ... du boeuf avec le gout du cochon...





bon bon.. je vais faire une indigestion avant meme de dejeuner la...
s218

Une question que je me suis posse toujours aussi c'etait keske c'etait le SPAM... pas le spam informatique mais celui que l'on mange.... il a aussi le gout de corned beef un peu... donc c'est surement encore du boeuf qui a le gout de cochon? :s190:



euh.. maintenant ils vendent aussi les hamburguers de SPAM? deja tous faites et surgeles??!! Tiens.. la il dit que c'est du porc!!!!



:s179:
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Ole
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MessageSujet: Re: American diet   Lun 21 Fév à 15:15

et encore du spam... :s190:



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Mina

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MessageSujet: Re: American diet   Lun 21 Fév à 16:23

Ole a écrit:
en plus.. avec l'outsourcing ils nous le font au Bresil le plat irlandais?? Tiens ca c'est comme faire du Gruyere dans les caves de Costa Rica ou essaier de faire pousser des bananes sur les Alpes!! :s179: :s190:

du gruyère au Costa Rica ? Eh oui ! s182



Citation :
Cheese Factory Tour

In 1953 Quakers families from the United States founded the Cheese factory of Monteverde with 2 employees and 9 share holders. Nowadays it provides work for about 160 people. Since 1954 the factory is making cheese.

Gouda of Monteverde was the first pasteurized cheese made in Costa Rica. Starting with a production of 10 kg per day, but now the modern factory produces 1550 kg of cheese daily, which is sold throughout Costa Rica. The cheese factory is located in the middle of the Monteverde community.

The cheese factory makes about 17 different kinds of cheese such as Gouda, Cheddar, Edamer, Parmesano, Mozzarello, Emmentaler , Baby Swiss. One of the famous cheeses is the smoked Provelone, which is smooked naturally with coffee wood.

http://www.elpanorama.net/index.php?id=255

il y avait un truc qui s'appelait Gruyère, mais le nom a ptêt changé... mais c'était incroyable s182

pour les bananes... eh bien ce serait pas impossible non plus, à court terme:

Citation :
Le Tessin, seul territoire au sud des Alpes, bénéficie d'un climat presque méditerranéen. On l'appelle le "solarium" de la Suisse. En effet, il jouit de près de 2300 heures de soleil par année contre 1700 à Zurich ou 1600 à Turin, pourtant en Italie! De plus, il ne pleut pas souvent au Tessin, mais lorsqu'il pleut, c'est très abondamment. Cela convient parfaitement aux nombreux palmiers qui poussent autour des beaux lac Majeur et lac de Lugano.

http://switzerland.isyours.com/f/guide/climat/variations.html

autre chose ? s243

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Ole
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MessageSujet: Re: American diet   Lun 21 Fév à 17:53

s164

ah bon!! tres bien alors.. non non a Guate tu ne trouves pas des trucs comme ca. On a nous fromages a nous (locaux)...

queso seco de Zacapa ( on dirait du parmessan mais plus sec encore :s190: )

queso de capas (c'est un truc qui a plein de trous, comme un gruyere mais c'est du fromage frais :s190: )

puis il y a un nouveau qui vient du Mexique... que je me rappelle plus comment il s'appelle mais il semble beaucoup au mozarella mais moins blanc que le mozarella....
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Ole
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MessageSujet: Re: American diet   Jeu 24 Fév à 10:19

Je crois qu'on a trouve les armes de destruction massive!
t1496 Oui!! c'est le meme Donald Rumsfeld!!! t1496

"Rumsfeld was president of Serle corporation in 1977, maker of aspartame, then, part of Reagan transition team, and got aspartame 'legalized' by appointing a defense department contractor [??] (Hayes) as head of FDA!
In January 1981 Rumsfeld told a sales meeting, according to one attendee, that he would call in his chips and get aspartame approved by the end of the year.
On January 25th, the day the new president took office, the previous FDA commissioner's authority was suspended, and the next month, the commissioner's job went to Dr. Arthur Hull Hayes.
Transition records do not show why the administration chose ***Hayes, a professor and Defense Department contract researcher.*** In July Hayes, defying FDA advisors, approved aspartame for dry foods -- his first major decision. In November 1983 the FDA approved aspartame for soft drinks -- Hayes' last decision. In November 1983 Hayes, under fire for accepting corporate gifts, left the agency and went to Searle's public-relations firm as senior medical advisor. Later Searle lawyer Robert Shapiro named aspartame NutraSweet. Monsanto purchased Searle. Rumsfeld received a $12 million bonus. Shapiro is now Monsanto president. .....Former White House Chief of Staff Rumsfeld owed a debt of gratitude to former White House confidante and Rumsfeld friend Donald Kendal, Pepsi's chairman. The Pepsi announcement and aggressive marketing (millions of gumballs, a red and white swirl, tough contracts) made NutraSweet known in every home. ....From 1985 to 1995, researchers did about 400 aspartame studies. They were divided almost evenly between those that gave assurances and those that raised questions about the sweetener. Most instructively, Searle paid for 100% of those finding no problem. All studies paid for by non-industry sources raised questions."---James S. Turner

"Prior to the approval of aspartame, the FDA sent two specialized teams to G.D. Searle and found a ghastly 95% level of misdirected testing; concealed tests, collusion between corporate and their company-funded research; inappropriate antemortum issues; withholding of material facts; alterations of records: lying to investigators, lost records, no records; falsification of reports, bribery, poor test methodology or design...et al."-------Former FDA Investigator Exposes Aspartame As Deadly Neurotoxin

"Dr. Michael Friedman, acting Commissioner of the FDA, defended Monsanto on 60 Minutes. Yet, it was the FDA themselves who refused to approve aspartame for sixteen years because of the brain tumor issue. Their own toxicologist, the late Dr. Adrian Gross, had told Congress that aspartame�because it triggers brain tumors�violates the Delaney Amendment that makes it illegal to allow any residues of cancer-causing chemicals in foods. In concluding testimony Gross asked, "Given the [cancer-causing potential of aspartame] how would the FDA justify its position that it views a certain amount of aspartame as constituting an allowable daily intake or 'safe' level of it? Is that position in effect not equivalent to setting a 'tolerance' for this food additive and thus a violation of that law? And if the FDA itself elects to violate the law, who is left to protect the health of the public?"------by Betty Martini (bettym19@mindspring.com) - May 14, 200 http://www.dorway.com/possible.html
http://www.whale.to/a/donald_rumsfeld.html


des articles des etudes scientifiques au sujet:
http://aspartametruth.com/

les victimes:
http://presidiotex.com/aspartame/
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Mina

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MessageSujet: Re: American diet   Jeu 24 Fév à 17:37

maigre récolte de vidéos..

j'ai trouvé ça:

comme elle m'a l'air latina, je vais te demander: un cul pareil, c'est possible, ou c'est des implants ? :s207: je suis fascinée, j'avoue :s207: :s190:

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MessageSujet: Re: American diet   Jeu 24 Fév à 18:47

Mina a écrit:
maigre récolte de vidéos..

j'ai trouvé ça:

comme elle m'a l'air latina, je vais te demander: un cul pareil, c'est possible, ou c'est des implants ? :s207: je suis fascinée, j'avoue :s207: :s190:

oh la.. mais j'en ai vu de comme ca deja (oui c'est latine... et assez courrant le gross truc.. :s190: ce qui est plus rare c'est la petite taille qu'elle a ... et qui fait que le cul ait l'air plus grand..).

Il y a une fille a ce moment qui commence a faire impact aux USA car elle surpasse les dimensions de JLO.....

elle s'appelle Vida Guerra et oui... "Vie Guerre " t1536
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Mina

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MessageSujet: Re: American diet   Ven 25 Fév à 9:57

Ole a écrit:
Vida Guerra et oui... "Vie Guerre " t1536

Vida Guerra... contracté, ça fait: Viagra :s186:

la vidéo je trouvais quelque chose de bizarre dans les proportions, comme toi, la taille est bizarre...
mais je trouve ça plutôt joli, je dois dire s243

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MessageSujet: Re: American diet   Ven 25 Fév à 10:00

je ne sais pas si ca soit vraie... mais ... A l'Amerique Latine certaines celebrites, on dit qu'elles ont fait une chirurgie pour s'enlever la derniere cote et avoir comme ca semblant d'avoir une taille encore plus petite... (je te chercherais des photos).
Mais les fesses de la fille dans la video..... j'en ai vu pas mal de comme ca Very Happy la bas....
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MessageSujet: Re: American diet   Mar 1 Mar à 13:41

tiens!! un nouveau truc pour remplacer le sucre... Maintenant, en plus de l'aspartame, on a un truc qui s'appelle "splenda" et qui semble etre aussi nocif que l'aspartame. Voila un site avec info sur ce truc

http://www.splendaexposed.com/articles/2005/02/weird_science_h.html
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MessageSujet: Re: American diet   Jeu 17 Mar à 18:58

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MessageSujet: Re: American diet   Ven 18 Mar à 10:38

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MessageSujet: Re: American diet   Dim 1 Mai à 0:27

il faut absolument aller sur cette page pour se renseigner sur la cruaute de Kentucky Fried Chicken ..... C'est Pamela Anderson qui le presente ...

http://www.kentuckyfriedcruelty.com/anderson-vid.asp?c=956asl
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MessageSujet: Re: American diet   Dim 24 Juil à 0:18

Tiens Mina.. tu as demande sur les hormones.. quelles hormones on met dans la viande aux USA et cela a reveille ma curiosite .. et pour commencer j'ai trouve que... on garde le lait pour les "etres humains" et aux bebes des vaches on leur donne un truc plein de sang de vache... t1525

Citation :
Dr. Michael Greger, a public health expert who advises the Organic Consumers Association on mad cow disease, said calves are separated from their mothers and fed a "milk replacer," which often contains spray-dried, red blood cells from cows. This is done to save dairy cows' milk for human consumption.

ah non.. mais le pire a ete l'article suivant.... Je te ferai un resume apres... la je le mets pour ne pas le perder car il y en a trop de detailles la interessants a analyser.... t1525 t1525 t1525

J'edite pour faire une resume des idees saillantes:
Bon, celui qui ecrit c'est un ancien eleveur de vaches qui est devenu vegetarien apres avoir vu/fait des trucs qu'on fait aux vaches... Il dit que comme on vend la viande "par livre" alors on donne plus d'importance a la quantite qu'a la qualite... Que les vaches grossisent dans des petites cages toutes serres (comme on fait pour les poules) avec un pot de grains trampes dans de l'herbicide.... et avec plein d'antibiotiques pour eviter infection... Que les vaches ne sont pas des animaux faits pour manger ca mais de l'herbe et alors (avec ca et des hormones) elles grossissent au point que les organes internes tombent! Que ce n'est pas rare .. .que lui meme a pris des organes de 25 livres qui etaient tombes des vaches, les a remis dans la vache et a cousu la vache apres.... t1525
Sur les hormones.. ce que cet article dit c'est que ce sont des "implantes" qu'on met derriere l'oreille de la vache (des hormones de croissance)

Citation :
US Farmers' Hideous Pursuit Of Profit
London Daily Mail
(First Published 6-12-99)
12-28-03


http://www.rense.com/general46/purs.htm

et encore a lire un autre article:
Celui ci parle des hormones utilises.. on dirait un type de testosterone (comme tu le disais) mais aussi des estrogenes et progestins. Ce qu'est illogique c'est que le gouvernement Americain a interdit aux gens d'utiliser des "steroids" pour faire la musculation mais pourtant ils l'autorisent pour les vaches qu'on bouffe la bas.... En plus il dit, qu'il n'y a pas seulement la viande que contient des hormones maintenant mais aussi l'eau... car toutes ces hormones qu'on donne aux vaches passent aux rivieres etc par le pipi et caca qui font les vaches... t1522 st1525: Donc.. maintenant tu peux avoir des hormones meme en etant vegerarien....?? :s1525:
Oh et en plus.... certains de ces hormones sont consideres des "cancerigenes" par des etudes qui ont ete faits (c'est pour ca que l'Union Europeene les a interdit).

Citation :
Many cattle are fed the same muscle-building androgens�usually testosterone surrogates�that some athletes consume. Other animals receive estrogens, the primary female sex hormones, or progestins, semiandrogenic agents that shut down a female's estrus cycle. Progestins fuel meat-building by freeing up resources that would have gone into the reproductive cycle.

[...]
farmers were giving the synthetic hormone diethylstilbestrol (DES) to chickens and cattle. This synthetic estrogen chemically castrates male animals, enabling them to grow faster.

Hormones: Here's the Beef

http://www.sciencenews.org/articles/20020105/bob13.asp

Oh.. je ne savais pas que l'Union Europeene est en train de faire des etudes aux USA sur les hormones qui finisent dans les rivieres (et napes phreatiques) des gens la bas.... regarde par exemple cet etude ou l'on a trouve que certaines hormones augmentaient la croissance des cellules tandis qu'autres l'ont ralenti.... tout en Nebraska. Dans le lien tu peux voir les details des experiences. Bref: les poisons males devienent "feminisés" et les femelles "masculinisées" t1525

Citation :
In one of the EU-funded studies, research teams led by Louis J. Guillette Jr. of the University of Florida and Ana M. Soto of Tufts University School of Medicine in Boston collaboratively investigated the environmental fate of hormones running off feedlots in Nebraska.

Soto compared the hormonal activity of water sites downstream of feedlots with that of water collected upstream. In her tests, she added water samples to cells that react in various ways to steroids. In one assay, estrogen turns on cell growth; in another, androgens inhibit cell growth.

At the Copenhagen meeting, Soto reported finding that concentrations of estrogenic pollutants at two of the downstream sites were sometimes almost double those at the upstream site. And water from all three downstream sites was significantly more androgenic than the samples collected upstream. One downstream sample exhibited nearly four times the androgenicity of the upstream water.
http://www.sciencenews.org/articles/20020105/bob13.asp


et le probleme des enfants qui arrivent a la puberte beaucoup plus tot qu'avant... cette article commence avec l'histoire d'une fillette qui commence sa puberte a 5 ans. Et oui!! 5 ans d'age et elle est en train de pouser des seins!! Et ... aux USA l'age "moyenne" pour commencer la puberte c'est 8 ans..... :s1525: Je me demande ce qu'est considere l'age "moyenne" en Europe... :

Citation :
The ramifications for public health are dramatic. Studies have found that girls who reach puberty earlier tend to have sex earlier, have an increased risk of pregnancy, experience more psychological stress, poor mental health, more behavioural problems, and are more likely to drink, smoke, have a lower IQ and commit suicide. For boys, it can mean more aggressive, violent behaviour, learning disabilities and more drug and alcohol abuse.
http://www.nexusmagazine.com/articles/puberty.html

oh la la!!! au Puerto Rico les fillettes commencaient a pousser des seins a 2 ans et la cause de cela semble etre un chimique:

Citation :
For the past two decades, Puerto Rico has recorded the highest known incidence of premature breast development. It was discovered that girls as young as two years of age were developing breasts. Several reasons have been cited for this situation. First of all, most of these children were fed soy infant formulas. A 1997 Lancet study showed that soy has plant-based chemicals that mimic oestrogen, displaying a wide range of hormonal activities. The daily exposure in infants who consumed soy formulas was 6 to 11 times higher than in adults who consumed soy foods. In fact, the blood concentrations of these hormones in the children were 13,000 to 22,000 times higher than oestrogen levels normally found in the blood!14
Clues have also emerged, implicating endocrine disruptors. In a significant study, the early breast development of the Puerto Rican children was linked to exposure to phthalates, a ubiquitous chemical plasticiser. The researchers measured the presence of certain phthalates in the blood of 41 girls experiencing early breast development and made comparisons with a control group. The average age was 31 months. They found that 68 per cent of the precocious puberty girls had high levels of phthalates in their blood.15
Phthalates have infiltrated our world. They are in common industrial chemicals that make plastics flexible without sacrificing strength or durability. They are found in building materials, food packaging and food wrap, toys and other children's products, medical devices, garden hoses, shoe soles, automobile undercoating, wires and cables, carpet backing, carpet tiles, vinyl tiles, swimming pool liners, artificial leather, canvas tarpaulins, notebook covers, tool handles, dishwasher baskets, flea collars, insect repellents, skin emollients, hairsprays, nail polish and perfumes.
http://www.nexusmagazine.com/articles/puberty.html

en plus les agriculteurs ne suivnet pas les regles de la FDA et augmentent le dosage d'hormones qui rentrent dans les vaches!!!!

Citation :
Not surprisingly, a random survey in 1986 found that up to half of all cattle sampled in feedlots in Kansas, Colorado, Texas, Nebraska and Oklahoma had hormone pellets illegally implanted in muscle tissue rather than under the ear. This practice led to higher absorption of hormones from the implants and very much higher residues that even the FDA admitted could have "adverse effects".19

According to Dr Samuel Epstein, Professor of Occupational and Environmental Medicine at the University of Illinois School of Public Health: "Records of hormone levels in beef, obtained under the Federal Freedom of Information Act from the FDA, show that even when ranchers implant single hormone pellets beneath the ear skin under ideal laboratory conditions, levels of oestradiol and other hormones in meat and organs are more than triple the levels found in non-implanted controls. Much higher levels, up to three-hundred-fold, result from the common practice of illegal intramuscular implants…"20
Cattle today are receiving a lot more hormones than ever before. In 1990, the FDA ruled in favour of doubling the dose of hormones allowed in cattle. As a result of this new ruling, some feedlots now put implants in each ear for more bulk at a faster rate. This is because feedlots are paid by weight for their product.21
http://www.nexusmagazine.com/articles/puberty.html

oh.. mais il ne faut pas oublier non plus que certains agriculteurs sans scrupules en Europe, utilisent aussi des hormones de maniere illegale.....
t1530 C'est pour ca que le mieux c'est de toujours chercher le Bio.... meme si plus cher, au moins c'est sur, un investissement vers la sante de ton avenir.... :s190:
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MessageSujet: Re: American diet   Mar 26 Juil à 11:38

:s207: t'as fait un super boulot s182

je vais lire ça plus attentivement, le sac à vomi dans une main t1513

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MessageSujet: Re: American diet   Mar 26 Juil à 17:54

Mina a écrit:
:s207: t'as fait un super boulot s182

je vais lire ça plus attentivement, le sac à vomi dans une main t1513

ca fait vraiment envie de ne plus manger de viande (car on sait jamais). Bon, moi ca fait quelques annees que je ne mange plus du boeuf Smile J'en mange tres rarement (une ou 2 fois par an :s190: )... et ca ne me manque pas
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MessageSujet: Re: American diet   Mer 27 Juil à 10:06

j'en mange très peu...

par contre j'ai appris avec horreur que le Costa Rica, comme une bonne partie de l'Amérique du Sud inféodée aux USA, s'était mise aux OGM t1529

contrairement au Nicaragua, aidé par Swissaid (organisme caritatif qui aide les paysans du monde), qui se dirige avec succès vers l'agriculture biologique...

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MessageSujet: Re: American diet   Mer 27 Juil à 16:19

Mina a écrit:
j'en mange très peu...

par contre j'ai appris avec horreur que le Costa Rica, comme une bonne partie de l'Amérique du Sud inféodée aux USA, s'était mise aux OGM t1529

contrairement au Nicaragua, aidé par Swissaid (organisme caritatif qui aide les paysans du monde), qui se dirige avec succès vers l'agriculture biologique...

les OGM on nous a mis ca meme a la force! rappelle toi cet article ou les USA avaient envoye de "l'aide aux pauvres" a Guatemala... et c'etait du mais transgenique (avec le plan d'infester toute l'area de OGM...
et ils ont reussi... grace a cette "aide humanitaire" on calcule a environ 90% transgenique tout le mais dans le pays aujourd'hui... :t1499: :t1499: t1491 t1504
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MessageSujet: Re: American diet   Ven 19 Aoû à 12:24



Study: French fries boosts breast cancer risk

BEIJING, Aug. 19 -- Pre-school children who regularly eat French fries are more likely to develop breast cancer as adults, US researchers suggested.

"Researchers are finding more evidence that diet early in life could play a role in the development of diseases in women later in life," said Dr Karin Michels, of Brigham and Women's Hospital in Boston and Harvard Medical School, who led the study.

"This study provides additional evidence that breast cancer may originate during the early phases of a woman's life and that eating habits during that phase may be particularly important to reduce future risk of breast cancer."

The study focused on 582 nurses who had breast cancer and more than 1,500 who didn't have breast cancer in 1993. Their mothers were asked how often the nurses had eaten 30 different foods as preschoolers.

Michels and colleagues estimated that for each additional serving of French fries per week that a woman ate as a pre-schooler, her risk of breast cancer in later life increased by 27 per cent.

Researchers said that while eating potatoes was not associated with increased risk, the preparation of French fries — frying in fat high in saturated fats and trans-fatty acids — may be of relevance.

However, other foods perceived as less healthy, such as hot dogs or ice-cream, however, were not associated with breast cancer risk.

The report appears in the online edition of the International Journal of Cancer.
http://news.xinhuanet.com/english/2005-08/19/content_3376107.htm
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MessageSujet: Re: American diet   Dim 28 Aoû à 23:22

California attorney general wants warning label on fries, chips

TIM MOLLOY

Associated Press

LOS ANGELES - Potato chips and french fries could soon come with a warning label if the state's top attorney prevails in a lawsuit filed Friday against nine fast food chains and snack-food makers.

Attorney General Bill Lockyer asked for a court order requiring McDonald's, Burger King, Wendy's, Frito Lay and other companies to warn consumers that their fries and chips may contain acrylamide, a chemical the state says causes cancer.

"In taking this action, I am not telling people to stop eating potato chips or french fries," Lockyer said. "I know from personal experience that, while these snacks may not be a necessary part of a healthy diet, they sure taste good."

But consumers should have the information needed to make informed decisions about their food, he said.

Frito-Lay spokeswoman Lynn Markley said there was no scientific evidence that acrylamide caused cancer. She said it was counterproductive for the state to sue the companies when other California regulators are currently setting standards for the chemical under Proposition 65, which requires companies to notify the public about potentially dangerous toxins in food.

"We have been looking to the state regulators for direction on how to satisfy Proposition 65 due to the unexpected discovery of acrylamide in food products," she said.

Acrylamide, a byproduct of chemicals and high heat, has been found at low levels in several foods. The lawsuit focuses on french fries and chips because they have more acrylamide than other foods, according to the Attorney General's Office.

The state agency setting standards for the chemical, the Office of Environmental Health Hazard Assessment, is considering two potential approaches, spokesman Allan Hirsch said.

The agency might set regulations providing more specifics about when warnings would be required. Or it might exempt businesses from placing warning labels on their foods if they agree to reduce the presence of the chemical to the lowest feasible level, he said.

Spokespersons for several defendants based in the Midwest or East did not return calls for comment Friday. The lawsuit was filed after business hours in their time zones.

Teresa Schilling, a spokeswoman for Lockyer, said that if the lawsuit was successful, the office would want to sit down with the defendants to decide how large the warning labels would be and where they would appear on packaging.

"We don't want the warning to be alarming or excessively large," she said. "We want it to be simple and effective and (we'll) be flexible about how it will work with each product."
http://www.mercurynews.com/mld/mercurynews/news/local/states/california/northern_california/12488139.htm
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Ole
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MessageSujet: Re: American diet   Mer 19 Oct à 7:58

et voila! l'operation contre l'obesite est beaucoup plus dangereuse que ce que l'on pensait!

Study: obesity surgery riskier than thought


BEIJING, Oct. 19 -- Obese people are facing a higher risk of illness and death than previously realized after the stomach surgery to treat obesity, reserchers report.

Patients are told the risk of death is anywhere from one in 500 to one in 1,000 for the increasingly common procedure, said Dr. David Flum of the University of Washington.

"There are certain people who are at higher risk within that Medicare group. Men, for example, have a much higher risk, nearly double the risk of women, and people with other medical conditions like high blood pressure, diabetes," Flum said.

To gather more accurate safety information, Flum and his colleagues analyzed data collected by Medicare on 16,155 patients who underwent the surgery from 1997 to 2002. The average age of the patients was 48.

For people over 65, Flum's study found 11 percent of patients died after stomach-shrinking surgery, a mortality rate higher than that following heart surgery.

Men undergoing bariatric surgery were twice as likely to die -- 7.5 percent within a year -- than women, even though women make up roughly four out of five people opting for it, the study found.

Overall, 2 percent of patients died in the first month after surgery, nearly 3 percent died within the first three months and nearly 5 percent died within the first year, the researchers found. Previous reports have generally put the risk well below 1 percent.

Demand for the surgery is fueled by a quadrupling of the obesity rate between 1986 and 2000, with one out of 20 U.S. adults having a body mass index 40 or higher, study author Dr. Heena Santry of the University of Chicago said.

The researchers said the findings may help obese people assess the risks of the surgery as compared to health problems caused by being overweight.
http://news.xinhuanet.com/english/2005-10/19/content_3645539.htm
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MessageSujet: Re: American diet   Jeu 17 Nov à 13:01

OH MY GGGGGGGGGGGGOOOOOOOOODDDDDDDDDDD!!!!!

regarde moi ca!!!!!!!!!!!!!!!! je ne sais meme plus ou le mettre.. si sur le post des USA ou ici.. merde merde!

la EPA (Environmental Protection Agency) va approuver les tests de pesticides et chimiques avec des orphalins et des enfants handicappes!!
Tu te rends compte????????????? les enfants orphalins et handicappes pourront etre utilisés comme cochons d'inde sur des tests chimiques !!!! t1522 On change le nom de USA a USAushwitz?

Citation :


EPA TO ALLOW PESTICIDE TESTING ON ORPHANS & MENTALLY HANDICAPPED CHILDREN


Public comments are now being accepted by the Environmental Protection Agency (EPA) on its newly proposed federal regulation regarding the testing of chemicals and pesticides on human subjects. On August 2, 2005, Congress had mandated the EPA create a rule that permanently bans chemical testing on pregnant women and children. But the EPA's newly proposed rule, misleadingly titled "Protections for Subjects in Human Research," puts industry profits ahead of children's welfare. The rule allows for government and industry scientists to treat children as human guinea pigs in chemical experiments in the following situations:

1. Children who "cannot be reasonably consulted," such as those that are mentally handicapped or orphaned newborns may be tested on. With permission from the institution or guardian in charge of the individual, the child may be exposed to chemicals for the sake of research.
2. Parental consent forms are not necessary for testing on children who have been neglected or abused.
3. Chemical studies on any children outside of the U.S. are acceptable.

http://www.organicconsumers.org/epa6.cfm


regarde surtout la derniere ligne!!!!! ca nous concerne!!! c'est a dire que si'ils ont envie de venir nous arroser de cochonneries ici c'est ok!!!!! merde!!!!!
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MessageSujet: Re: American diet   Jeu 17 Nov à 14:40

:s207: je pensais pas pouvoir être encore surprise par les USA mais :s207:

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MessageSujet: Re: American diet   Jeu 24 Nov à 13:39

Australie : OGM abandonné suite à des maladies chez les souris

SYDNEY - Une expérience australienne sur les OGM, les organismes génétiquement modifiés, a dû être interrompue après dix ans de recherche. Les mulots qui se nourrissaient de petits pois résistants aux insectes ont développé des maladies des poumons.

Les résultats de la recherche ont été publiés cette semaine dans le « Journal of Agricultural and Food Chemistry ». Ils expliquent que la maladie dont souffrent les cobayes proviendrait d’une modification structurelle de la protéine introduite dans le petit pois pour les rendre résistants aux larves.

« La réaction des souris à la protéine pourrait préfigurer des atteintes à la santé humaine », a expliqué à la chaîne de télévision ABC Thomas Higgins, chercheur au CSIRO, le plus grand organisme de recherche publique du pays. L’institut souhaitait protéger les plantations de pois contre un insecte ravageur, le Bruchus pisorum. Contrairement aux petits pois, les haricots ne sont pas affectés par cet insecte. Aussi les chercheurs ont-ils utilisé un gêne de ce légume pour améliorer la résistance au bruchum pisorum des pois. Au terme de l’expérience, ces derniers montraient une résistance de 100 %. Parallèlement à la dissémination en plein champ, une étude de risques, portant notamment sur l’alimentation des souris, a été menée. Les cobayes nourris avec des haricots ou des pois non génétiquement modifiés n’ont pas montré de réaction immunitaire.

En revanche, les animaux dont l’alimentation consistait en pois génétiquement modifiés ont développé une inflammation des poumons et une augmentation des anticorps dans le sérum sanguin. Selon le CSIRO, la réaction s’explique par le processus de transformation que subit le gêne de haricot pour rendre le pois insensible aux insectes. © ATS

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